Archive for juni, 2007

Om du inte visste


29 Jun

Ingatorp är en tätort i Eksjö kommun i norra Småland. Orten ligger ca 28 km öster om Eksjö och genomkorsas av järnvägen Nässjö-Oskarshamn och riksväg 33.

I Ingatorp finns en unik kyrka som är byggd i jugendstil. Kyrkan med sitt vackra torn härstammar från 1755. Efter att år 1911 ha eldhärjats byggdes den åter upp 1914. 1997 blev Ingatorps kyrka vald till Sveriges vackraste kyrka av veckotidningen Året Runt.

Varje år arrangeras två marknader på torget i Ingatorp. I närheten av orten finns en skidbacke, Valbacken. Den ligger strax norr om samhället och härifrån har man en fin utsikt över bygden. I backen finns en belyst slalombacke med liftar och snökanoner. Under sommarhalvåret är en servering öppen på backens topp.

I Ingatorp finns ett lantbruksmuseum där man visar de maskiner som den smÃ¥ländska bonden använde innan traktorn kom. I museet finns även en unik samling tändkulemotorer och stenbryningsmaskiner. När man anländer till Ingatorp pÃ¥ riksväg 33 möts man av en skylt med en ko och texten ”Ingatorp – 33:ans pärla”. Ingatorp omnämns i Astrid Lindgrens böcker om Emil i Lönneberga.
Källa: Wikipedia

Tack!


28 Jun

Tack för den fina Kameran Jossan
Tack för matberedaren min kära mor o far
Tack för minnet till Kameran bror.
Tack För Badshortsen Systrami med famlij
Tack ni som mötte upp på brygghuset de var trevligt

Idag känner jag att åldern börjar ta ut sin rätt.
bara 34år kvar till Att få leva på minimi o äta hundmat

Grattis på min Födelsedag


27 Jun

Hurra idag fyller jag 21 år

Jag fick en digitalkamera av min flicka i morse Jättefin var den o totalt överaskad belv jag hade ingen aning om vad de kunde vara.
Tack, jättefin
Ska plåta hela min semester nu

AVUOL!


26 Jun

Ännu en dag har gått
Jag är så rastlös de är så de kryper i hela kroppen.

Vad ska jag göra på min semmester, vem ska köpa min bil?
Ska jag sälja hojen?
många frågor mest Hela tiden

1 Vecka kvar


24 Jun

Från den 1 juli kommer da att vara 7dagar i veckan som kommer vara fria från regn
Så då vet ni

Midsommarafton Vs. Midsommardagen


23 Jun

Var i Västervik på Midsommarafton Trevligt varde
Men nu står jag i min lägenhet alldeles själv o övergiven

Gladmidsommar


21 Jun

Vill Önska alla min vänner o ovänner en riktigt glad midsommar

Under ytan glöder eld och passion


20 Jun

Kräftan

(22/6-22/7)
Det sägs att kräftor är rena hemmafruämnen, att de föredrar att sätta på en diskmaskin framför en eldig älskare. Men ryktet är inte helt rättvisande, för kräftor kan visst vara både erotiska och passionerade! Under ytan glöder elden och får du fart på flammorna slutar de aldrig att brinna. Blir en kräfta intresserad av dig ger hon inte upp i första taget.
Kräftan trivs bra i sommarvärmen och kretsar kring dig med kalla drinkar, intrikata komplimanger och förstulna blickar tills du ger upp. Kräftor är mångsidiga när det sen kommer till sex, de är kända för att vara fingerfärdiga och pålitliga älskare. Oralsex är deras starka kort – har du en gång blivit behandlad av en kräftas tunga lär du aldrig glömma det! Kräftor kan massera, smeka och pilla som få. För en kvinna som har svårt att få orgasm är kräft-mannen en optimal partner, eftersom han aldrig ger upp och får till slut sin kvinna att explodera av njutning.
Så förför du en kräfta: Rör vid kräftans själ, inte bara med fagra ord utan också handgripligt! Kanske genom att borsta hans/hennes hår, smörja in med solkräm eller massera fötterna. Ta en simtur ihop och kyss varandra i vattnet.
Kräftans favoritsex: Oralsex är definitivt kräftans bästa. En eldig 69:a kan bli sommarens höjdpunkt.
Här träffar du en kräfta: Överallt där det finns vatten och skugga. På ett trädgårdscafé eller vid en svalkande damm.

Kortvecka


19 Jun

Satt just nu o insåg att de är kort vecka denna veckan YEA!

Fick gå upp tidigt idag skulle vara hos TandLäkaren vid 7:30 .
Härlig morgon Not’!
Men nu ska jag inte dit mer fören om 1,5 år

I midsommar ska vi vara i västervik.
Om du känner att du till hör den närmare umgås kretsen så är du välkommen
Än så länge är de Jag, Jossan, Annie?, Jonte? Malin? Matti? Gustaf?
Over änd Slut

Härlig helg!


18 Jun

I helgen har jag varit i stock holm o kollat på två lägenheter. de blir nog den i Vasastan den var mysig o Jättefin.

I fredags när jag kom till Hotellet så möttes jag av en fin flicka på rummet hon hade köpt Ny Klänning En jättefin
Sen kramades vi jätte länge, Sen vade de dags att dra ner på stan o få något i magen de blev en grekis returange på söder.
Kom hem vid 1tiden somnade nästan på mmm härligt att få sova med min flicka på armen.

Lördagen gick vi upp o åt frukost de var mysigt. Sen gick vi ut på stan o jag tog en dropin klippning De var härligt att bli av med MASSA hår. Vi måste gått säkert 2-3 mil i den där lilla staden. Vi gick in i en Eroticbutik de var kul, Där inne brände Jossan flera tusen på olika leksaker hehe. Nääää Vi köpte masage olja Najas!.

Sen var de dags att bege sig hemmot. Efter som vi skulle fixa till os lite tills de att vi skulle ut o äta på kvällen. Jag la mig åp sängen o då fick man en liten masage med den nya olja de var härligt. Duscha o så kulle vi dra ner på stan i gen men vi kom bara ner till returangen på hotellet dom hadde KÖTT buffé så de fick de bli så kvällen blev nere i Hotellbaren o spela Biljad. Upp i sängen o där satt vi o prata om massa saker i flera timmar tills vi somnade.
Söndags var en lång Väntan på att Matti skulle blli klar med sin brud så så fick vi gå på stan i flera timmar men de gjorde inget.
Nu är de bara 2veckor till semester

DE ÄR INTE OKEJ!!

Detta är en Blogg av en Vanlig kille som lever ett tråkigt liv