Archive for september, 2008

Paul Newman


27 Sep

Paul Newman Blev 83 år gammal Cancer tog honom Men den bästa Filmen med honom enligt mig är ju ändå Katt på hett plåttak. Mer finner du på Aftonbladet

Valio


26 Sep

Valio Vanilj Yoghurt Den har en en konstig len smak

Uppe med tuppen


25 Sep

Haha ivarje fall jämfört med vad jag brukar vara.
Gick upp vid halv 3 i morse för att jag inte kunde somna så jag slängde på en DVD med The OFFICE US underbar serie som tur var så hade jag ju just set den dvdn innan så jag kunde bara släcka ögonen o somna i soffan.vakan vid 9 låg o sappa lite på tvn gick upp, diskade. de var skönt att bli av med den disken.

Fatta vad tiden går fort nu är de torsdag efter middag o snart är de måndag o nytt jobb. (nervös)

Äppelmos o Datat krångel


24 Sep

Idag Var jag uppe med tuppen kl 8 o lämna bilen på verkstan så den ska bli bra i bromsarna. Var o hämta den vid halv 14 tiden o sen åkte jag till Ingatorp o satt i de fina vädret o njöt med min mor o far. Sen kom min syster med alla ungarna så jag tog dom påen tur på flakmoppen medas syster o mor fixa moset. Sen satte jag i gång o skulle fixa med mors gamla dator så att den kan vara vid platttvn så man kan kolla film.
Nu är jag hemma o kolla House S05E02. Har hon canser eller inte canser de är frågan.

Sinnes


22 Sep

Vad ?

Hej Hej Hallo


22 Sep

Nu är jag inne på min Sista vecka med att vara mellan två jobb. Skönt, de är inte så lätt att dra runt Jurister ,bilen o en cross med noll kronor i inkomst. Tur jag har mitt Forza 2 bilspel så jag kan leka att jag är ute o kör o slösar bensin;)

Sen i Lördags har jag känt mig väldigt konstig i kroppen undra om de är något allvarligt fel eller om de bara är oro o nervöst för de nya jobbet o sånt.

Försöker att sälja min bil de verkar inte heller gå så bra man vill ju ändå inte ge bort den. Men de priset jag satt ut den för är ju snuskigt billigt enligt mig själv (jag har ju aldrig fel).

Sovdags


21 Sep

Nu är kl massor bäst att sova

Nu sååå


16 Sep

De var ju Skönt de här med att vakna i morse o veta att de är en dag mindre på sin livs tid här på denna ruttna jord.

Nu blir de att åka till Verkstan o byta bromsskiva på bilen.

KÖP
http://www.blocket.se/vi/17686862.htm?ca=18_s
KÖP!

jobbet


11 Sep

jag fick jobbet. Skönt att ha hösten räddad. Vad hander annars då. Jo antikrundan var i vimmerby denna veckan tänkte jag skulle gått dit med något gammalt min de älsta jag äger är en vhs spelare

HÃ¥ll tummarna nu


07 Sep

Denna veckan ska ja få reda på om jag får mitt nya jobb

DE ÄR INTE OKEJ!!

Detta är en Blogg av en Vanlig kille som lever ett tråkigt liv